+31 (0)76 503 1660

  • De Eekhoorn experience

    Ga op avontuur en vind vele soorten eekhoorns in ruim opgezette, natuurlijk ingerichte kooien. Dit alles in een gigantische bamboetuin. De avontuurlijk aangelegde paden voeren u langs alle kooien en onderweg is er volop te lezen/leren over deze fascinerende diertjes.
  • Hudson eekhoorn

    Een van de vele soorten die je kunt zien en voeren in onze eekhoorn experience.
  • 1
  • 2
Vanaf 1 april is onze bamboetuin weer geopend.

De eekhoorn experience

Kom op ontdekkingsreis in onze 10000 M² grote bamboetuin en ondek onze eekhoorns. 

Vele soorten eekhoorns, in ruim opgezette en natuurlijk ingerichte kooien. Wilt u meer leren over de eekhoornsoorten die wij houden, u vindt bij iedere kooi uitgebreide soortbeschrijvingen en leerzame wist je dat borden!

EEKHOORN EXPERIENCE

Ga op avontuur en vind vele soorten eekhoorn in ruim opgezette, natuurlijk ingerichte kooien. Dit alles in een gigantische bamboetuin. De avontuurlijk aangelegde paden voeren u langs alle kooien en onderweg is er volop te lezen/leren over deze fascinerende diertjes. Er staan namelijk overal grote “wist je dat” borden vol met info en grappige weetjes. Verder staan op de kooien uitgebreide soortbeschrijvingen.

Extra leuk! U mag de eekhoorns zelf voeren! Uiteraard enkel met voer wat bij de eekhoorn experience gekocht is. Uit automaten kunt u voor € 0,50 een handje hazelnoten, gedroogde rozenbottels ,maissnoepjes of zonnebloempitten halen. Ook zijn er bollen te halen uit een automaat voor € 2,- en zit daar een grotere hoeveelheid gemixt voer in.

De eekhoorn experience is leuk & leerzaam voor jong en oud!!

Dus: GEEN parkeergeld, GEEN entree en wel een toffe middag. Waar vind je dat tegenwoordig nog, bij ons natuurlijk!!!LET OP! De bamboetuin en eekhoorn experience zijn NIET toegankelijk voor honden en er geldt een overal rookverbod.

Contact InformatieBredaseweg 287
4872 LA
Etten-Leur
+31 (0)76 503 1660
Facebook

Openingstijden


Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
10.00 - 17.00
Gesloten

Onze Bamboo tuin / eekhoorn experience is geopend van eind maart tot eind oktober. ( weersafhankelijk ) Kijk op de bamboe tuin en eekhoorn experience pagina zodat u niet voor een teleursteling komt te staan.